Tips

5 grootmoeder-tips voor het schoonmaken van je toilet

5 grootmoeder-tips voor het schoonmaken van je toilet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ze zijn de koningen van wat sommigen 'schone vuil' noemen: onze toiletten. Wat je ook doet, de bodem van de kom zal schalen en snel bruin worden. Soms lijkt het onmogelijk om er vanaf te komen, behalve urenlang elleboogvet te gebruiken zonder ooit het perfecte resultaat te krijgen. Verlaat de ultra krachtige wasmiddelen die we in supermarkten kopen voor een geweldige prijs, hier zijn 5 overgrootmoeder-tips voor u die uw toilet sparen.

Tip # 1: witte azijn

De reinigende eigenschappen van witte azijn hoeven niet langer te worden bewezen. Om je toilet schoon te maken, verwarm je witte azijn waarmee je grof zout nat maakt. Verspreid dit preparaat royaal over de wanden van uw toilet en laat het een nacht staan. De volgende ochtend schraap je het residu weg met een spatel. Je toiletten moeten schoon zijn.

Tip # 2: citroenzuur

Citroenzuur is volledig biologisch afbreekbaar en wordt vaak gebruikt om roest en kalk op te lossen. Verhit een halve liter water waaraan je vier eetlepels citroenzuur toevoegt. Gebruik handschoenen om het toilet met een borstel schoon te maken.

Tip # 3: zoutzuur

Let op, deze tip is niet geldig als uw toilet is aangesloten op een septic tank. Het is niet de meest ecologische oplossing, maar zeker de meest radicale. Zoutzuur is gemakkelijk te vinden in doe-het-zelfzaken en is ook zeer zuinig en gemakkelijk in gebruik. Giet een glas zuur in je toiletpot en laat het minstens 1 uur staan. Spoel en wrijf zachtjes. Alle kalksteen zou weg moeten zijn. Als dit niet genoeg is, laat het zuur een nacht rusten.

Tip # 4: zuiveringszout

Het is het magische element van elke zichzelf respecterende fee. De zuiveringszout zwelt je cakes op, maskeert de vieze geurtjes van je vuilnisbakken, verzacht de was en ... verwijdert kalkaanslag die zich in de bodem van de kom van je toilet bevindt. Meng drie eetlepels van dit magische poeder met een glas witte azijn en wrijf met een harde borstel (pas op, het schuimt!).

Tip N ° 5: de ontkalker voor koffiezetapparaten

Het is de grote onverwachte. Maar als het ontkalkingsmiddel op uw koffiezetapparaat werkt, waarom zou het dan niet de toiletpot ontkalken? Bekleed de kom met toiletpapier dat u met product bestrooit. Laat vijf uur zitten en spoel het toilet door.Opmerkingen:

 1. Hakem

  Een begrijpelijk antwoord

 2. Shakajinn

  Ik beantwoord uw verzoek - geen probleem.

 3. Prior

  Naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.

 4. Jobe

  Ik ben niet duidelijk.

 5. Paige

  Het - is ondraaglijk.

 6. Cenon

  Dit is buitengewoon uw mening

 7. Donnan

  Een zeer nieuwsgierige vraagSchrijf een bericht