Opmerkingen

5 oma's tips om schimmel te verwijderen

5 oma's tips om schimmel te verwijderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zwarte voegen, blaasjes papier, lelijke grijze vlekken? Om overal in het huis schimmel te verwijderen, maak plaats voor oma's tips! Van de keuken tot de badkamer, van de muren tot de stoffen, we hebben de beste oplossingen samengesteld voor het definitief verwijderen van schimmelsporen.

1. Witte azijn om schimmel te reinigen

Witte azijn kan bijna alles doen, inclusief verwijder schimmel van muren. Eerste optie, we weken een spons en reinigen direct de sporen van schimmel. Als de lelijke grijze vlekken blijven bestaan, gaan we naar plan B: verdun 30 cl witte azijn in 20 cl water, doe alles in een spuitfles en spuit royaal. Laat enkele uren inwerken voordat u met een doek veegt en de handeling herhaalt totdat de sporen verdwijnen.

2. Reinig de vorm met bakpoeder

tweede bondgenoot van het gezonde huis, bicarbonaat kan ook schimmel wegjagen, vooral op gewrichten! Om het te gebruiken, bereidt u een pasta met 200 g bicarbonaat en ongeveer 10 cl water. Wrijf vervolgens de gewrichten rechtstreeks met deze pasta, met behulp van een kleine borstel of een oude tandenborstel. Laat 10 minuten inwerken en spoel af, waarom niet met witte azijn om op te voeren de glans van de gewrichten.

3. Tandpasta tegen beschimmelde vlekken

Geen bakken bij de hand? We gaan naar systeem D met de inhoud van de kasten! Perfect voor verwijder de weefsels van sporen van schimmel, de truc is om een ​​deeg te maken met een zakje bakpoeder (ja, degene die in cakes gaat ...) en een beetje tandpasta. Net als bij bicarbonaat worden de grijze vlekken vervolgens met het mengsel ingewreven, enkele uren met rust gelaten en vervolgens gespoeld of door de machine gevoerd. Een grootmoeders tip om grootmoeders tafelkleden te redden!

4. Tea tree etherische olie tegen schimmel

Kampioen van natuurlijk antischimmel en antibacterieel, etherische olie van tea tree reinigt niet noodzakelijkerwijs de schimmel zelf, maar helpt ze te elimineren door de oppervlakken te reinigen. Het wordt bij voorkeur gemengd met een andere vloeistof, bijvoorbeeld witte azijn, gebruikt. Wees echter voorzichtig, zoals de meeste etherische oliën, die van tea tree is gecontra-indiceerd voor kinderen jonger dan drie jaar of zwangere vrouwen gedurende de eerste vijf maanden.

5. De schraper om schimmel te verwijderen

We willen je graag vertellen dat schimmel eenvoudigweg zal verdwijnen dankzij de trucs van deze grootmoeder. Maar zelfs als dit het geval is, bewaart u het elleboogvet niet ... Beter om te beginnen verwijder het grootste deel van de vorm met een schildersmes of een krabber! Nadat het gekozen product is aangebracht, moet u schrobben met het schraapvlak van een spons of een tandenborstel voor de gewrichten. En het kan ook nodig zijn om een ​​tweede laag op de schraper aan te brengen als de schimmel bestand is. In het geval van overdreven aangevallen gewrichten, is het soms onvermijdelijk om ze opnieuw te doen nadat ze zijn geschraapt.Opmerkingen:

 1. Wyth

  Examen +5

 2. Danno

  de zeer nuttige vraag

 3. Vizragore

  ja. al niet slecht

 4. Azibo

  Ik heb gedacht en de gedachte is weggenomen

 5. Julis

  Helaas kan ik niets helpen. Ik denk dat je de juiste beslissing zult vinden.

 6. Yozshugore

  Ik bedenk dat u zich vergist. Ik kan de positie verdedigen.

 7. Ackley

  Ik feliciteer je, deze hele goede gedachte valt trouwens weg

 8. Ysbaddaden

  Ik denk dat je de juiste oplossing zult vinden. Wanhoop niet.Schrijf een bericht