Opmerkingen

Renoveer uw tuinmeubelen

Renoveer uw tuinmeubelen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met de komst van mooi weer is er de behoefte om meer tijd op het terras door te brengen om van de zonnestralen te genieten. Maar na de winter buiten te hebben doorgebracht, zien tuinstoelen, tafels en fauteuils er niet goed uit. Voor de volgende barbecue-avond is het tijd om het tuinmeubilair te renoveren, of het nu exotisch hout, ijzer of hars is. Door de juiste producten te gebruiken, kan het resultaat spectaculair zijn.

Renoveer houten tuinmeubelen

Esthetisch en nobel, exotisch hout is een zeer gewaardeerd materiaal. Het wordt echter nauwelijks geconfronteerd met het slechte weer dat het uiteindelijk degradeert. Regen, vorst, sneeuw en zon zijn allemaal factoren die de levensduur ervan kunnen verkorten. Het hout barst, verliest zijn kleur en wordt grijs. Tuinmeubilair heeft daarom wat aandacht nodig om zijn elegantie niet te verliezen. Om uw exotische houten tuinmeubelen te renoveren, is het natuurlijk essentieel om een ​​product te gebruiken dat volledig is aangepast aan dit soort materiaal. Over het algemeen bevelen we een herstellende en beschermende olie aan, zoals bijvoorbeeld Starwax-olie. Zeer eenvoudig in gebruik, dit type 2 in 1 product geeft kleur aan grijs houten tuinmeubilair zonder het opnieuw te schilderen. Bovendien beschermt het het hout tegen weersinvloeden en vlekken. Deze olie is even effectief als zuinig. Als je een kamer hebt, kan het natuurlijk erg handig zijn om daar in de winter houten tuinmeubelen op te slaan. Zo beschut, zal het geen last hebben van slecht weer.

IJzeren tuinmeubelen: pas op voor roest

Vocht is verantwoordelijk voor roest. Wanneer het het tuinmeubilair aanvalt, is het noodzakelijk om eerst een stripbeurt uit te voeren. Als de staalborstel en het schuurpapier voldoende zijn om een ​​paar roestvlekken te verwijderen, is beitsen nodig wanneer de schade het grootst is. Een chemische beits vereist het gebruik van een specifiek product. Wat betreft zandstralen en thermisch strippen, ze zijn moeilijker uit te voeren. In alle gevallen is het, zodra de roest volledig is geëlimineerd, van essentieel belang om een ​​anti-roestlaag op het tuinmeubel aan te brengen en deze vervolgens opnieuw te schilderen in de kleur van uw keuze.

Renoveer tuinmeubelen in hars

Plastic tuinmeubelen zijn populair. Over het algemeen goedkoop, heeft het ook een beetje zorg nodig na de winter. Vuile, bevlekte, plastic tuinmeubelen kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een spons, water en vloeibare zeep zonder bleekmiddel. Bleekmiddel neigt naar gele kunststoffen. Aan de andere kant kunnen witte azijn, bakpoeder en renovator voor tuinhars van kunststof en hars deze meubels zijn nieuwe uiterlijk geven, wit of gekleurd. En niets verhindert het opnieuw schilderen van een tuinmeubel in hars als u het wilt vernieuwen zodat het aan de trend blijft. Een plastic verf is voldoende.Opmerkingen:

  1. Chauncy

    Snelle reactie )))

  2. Mezilar

    Het was en met mij. We kunnen over dit thema communiceren.

  3. Estevan

    Mijn excuses, dat ik niets kan helpen. Ik hoop dat je hier zal helpen.Schrijf een bericht