Behulpzaam

Hoe een kamer regelen?

Hoe een kamer regelen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een kamer inrichten is niet zo eenvoudig als je denkt. Vaak klein, moet deze kamer in ons interieur aangenaam, goed georganiseerd en rustgevend zijn. Hoe het bed te positioneren, welke verlichting de voorkeur geniet, voor of tegen het hoofdeinde (of het nachtkastje) stemt ... hier zijn onze decortips om een ​​kamer in te richten die geschikt is voor zoete dromen!

De gouden regels

- Plaats het bed op de juiste manier - Versier de kamer naar uw beeld - Denk aan comfort - Kies praktische en discrete opbergruimte - Kies voor modulaire verlichting

1. Plaats het bed op de juiste manier

Wie zegt opstelling van een kamer, zegt positionering van het bed. Zelfs als je geen fan bent van feng shui, moet dit je prioriteit zijn! Wees gerust, niets te ingewikkeld: plaats uw bed niet in het midden van een tocht, voor een deur of een raam. De eenvoudigste manier is om het hoofdeinde tegen een muur te plaatsen en ruimte te houden om rond het bed te bewegen. Wat zet je kansen op je om op je twee oren te slapen!

2. Versier de kamer in je afbeelding

Voor jou komt de indeling van een slaapkamer neer op witte muren, licht beddengoed en zo min mogelijk meubels, afgezien van het heilig bed? Als uw smaak in decoratie neigt naar puurheid en minimalisme, dan kunnen we u alleen op deze manier aanmoedigen. Eén ding is zeker, we slapen altijd beter in een nette ruimte. Maar als je van de vrolijke bazaar, de kleur of het XXL-decor houdt, trakteer jezelf dan. Hoe meer de inrichting van uw kamer op u lijkt, hoe beter u zult slapen!

3. Denk aan comfort

Om een ​​kamer te regelen, is niet teveel nodig. Het is waar, op voorwaarde dat u sommige meubels of accessoires die essentieel zijn voor uw comfort niet verwaarloost. Allereerst een hoofdeinde, om uw nachten te verzachten en de kamer karakter te geven. Nachtkastjes ook, want je moet je wekker en je boek ergens neerzetten. En als u de behoefte voelt, ontneem uzelf dan geen zacht tapijt, een paar extra kussens of zelfs warme gordijnen.

4. Kies een praktische en discrete opslag

Als je kamer ruim genoeg is, heb je ruimte om een ​​kledingkast, een kledingkast of beter nog een kleedkamer te installeren. Het ideaal blijft echter om gesloten opslag in het slaapgedeelte te regelen. Want zelfs als u dol bent op uw indrukwekkende verzameling shirts of paar schoenen, zult u het waarderen om een ​​nette en ontspannende ruimte in te gaan voor het slapengaan. Gesloten deuren, gordijnen of schuifwand, je hebt de Zen-kamer en goed verborgen dingen!

5. Kies voor modulaire verlichting

In tegenstelling tot wat je zou denken, gaat het bij het verlichten van een slaapkamer niet alleen om het kiezen van twee mooie bedlampjes. Tenzij u alleen van schemerige verlichting houdt, adviseren wij verschillende lichtbronnen met verschillende intensiteiten. Een mooie hanglamp zal charme en licht brengen, soms zelfs het middelpunt van de slaapkamerindeling worden. En voor een zachte en ontspannen sfeer, durf de lichte slinger of de sfeerlamp!


Video: TRIO REGELEN? MARITH LEGT UIT HOE! - Marith Legt Uit #4 - Trio's (Augustus 2022).