Opmerkingen

Hoe een smal balkon te regelen?

Hoe een smal balkon te regelen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een heel smal balkon is vaak een echte hoofdpijn om te bouwen. Te klein, te lang, niet diep genoeg, wordt het onvermijdelijk verlaten ten gunste van de rest van het huis. Een klein balkon kan echter snel veranderen in een leefruimte buiten waar u wilt genieten van de zoetheid van het verstrijken van de tijd. Dus om te profiteren van elke hoek van uw lopende balkon, moet u nu de juiste decoratiereflexen aannemen!

Op mijn lange balkon, een bank voor een gezellig effect

Hoe smaller het balkon, hoe essentiëler de balkonstoel is. Op maat gemaakt door een timmerman, glijdt het over de gehele breedte naar de onderkant van het balkon. Met een zachte matras en een paar kussens laat ze je de hele middag met een goed boek zitten. Aarzel niet om het diep te plannen, bijna als een "balkonbed", en met geïntegreerde opberglades om de tuingereedschap en enkele tijdschriften te verbergen.

De balkonstoel, de "lounge" -accessoire die ons doet verlangen.

Op mijn smalle balkon, een kleine klaptafel die geen ruimte inneemt

Op een balkon of terras is de indeling van de eetkamer essentieel. Maar wanneer het balkon 1,20 m breed is, eindigt het aperitief snel in de woonkamer ... Installeer een opvouwbare balkontafel om het gebrek aan ruimte te compenseren. Ideaal om buiten te ontbijten (zelfs als het balkon klein is), het kan discreet zijn als u het eenmaal hebt gebruikt. Of het nu het model is dat rechtstreeks op de reling moet worden bevestigd of het model dat gemakkelijk in een hoek kan worden opgeslagen, het wordt snel de beste plek in huis voor koffie en fastfood!

1. Rechthoekige opvouwbare tuintafel, City Green, € 179 2. Groene opvouwbare tuintafel, Boutique-Jardin, € 49,90 3. Frambozen ronde tuintafel, Pegane, € 93 4. Grijze houten tuintafel, 97 € 5.Folding ronde stalen terrastafel, Pegane, 63,90 €

Maximaal één of twee kleuren, voor meer karakter

In een kleine ruimte is het essentieel om een ​​eenheid van stijl te creëren en tegelijkertijd genre-mengsels te vermijden. Kies een of twee sterke kleuren, en weiger dan het meubilair, potten, accessoires ... en zelfs de planten. Wees consistent met de inrichting van het appartement, wetende dat het balkon van binnenuit zal worden gezien. Wit, beige of zwart is immers toegestaan ​​voor klassieke figuren, roze, geel of felgroen voor hedendaagse liefhebbers, pasteltinten voor een meer vrouwelijke stijl, licht hout voor een Scandinavisch tintje ...

Neem een ​​of twee sterke kleuren en wijs vervolgens het meubilair, de potten en de accessoires af.

Planten beschermen tegen zicht op een draaiend balkon

De schietende balkons hebben vaak het gebrek aan een vis-à-vis. Om nieuwsgierige blikken te voorkomen, plant je klimplanten langs het balkon, eventueel groeien ze met kabels die uit het plafond zijn gestrekt. Over een paar maanden ziet uw balkon eruit als een luchtbel van groen waar u zich veilig voelt voor externe energie.

Planten, de beste manier om privacy te vinden op een balkon!

Een groene muur om een ​​verdwijnpunt te creëren

Op een smal balkon nemen de planten snel te veel ruimte in en belemmeren de potten op de grond de bloedsomloop. Dus kweek de planten aan de muur, door een plantenwand of een ophangsysteem op de achterwand te installeren. Dit plantenpaneel brengt structuur aan het geheel en je zult zien dat we een veelheid aan variëteiten kunnen telen. Overweeg het kweken van geurige planten, aromatische planten om te koken, kerstomaatjes en aardbeien voor kinderen.

Beklim de planten op de zijmuren van het balkon om er een echte hangende tuin van te maken.

Zachte grond om op blote voeten te lopen

Om van uw balkon een bubbel van welzijn te maken die op u lijkt, kunt u ook overwegen om aan de materialen en details te werken. Op de grond kunt u met de nieuwe knipvlakken in een paar uur enkele vierkante meters overdoen. Sommige kunstgras van zeer goede kwaliteit is perfect om de indruk te wekken op de begane grond te zijn, terwijl de imitatie houten vloeren zeer elegant blijven. Vergeet in elk geval niet om het materiaal op blote voeten te testen om er zeker van te zijn dat u in de zomer van uw balkon geniet ...

Kunstgras of geknipte tegels? Nieuwe vloeren kunnen uw balkon snel transformeren.

Een schommel voor een "Wow" -effect op uw smalle balkon

Als u maar in één object zou investeren, zou dit deze kunnen zijn. De tuinschommel voegt onmiddellijk extra ziel toe aan elk klein balkon. Voor een exotisch en zen balkon, zorg je voor de vloer en de scheidingswanden, installeer ingemaakte bomen, een schommel op het plafond ... en voila.

Een schommel, een bananenboom, wat anders te vragen?

Zachte verlichting voor een intieme sfeer

Vergeet ten slotte niet om zachte verlichting te bieden die de gezellige dimensie van uw kleine balkon zal vergroten. De lichtslingers zijn ideaal, zo niet plan een voorraad kaarsen en kandelaars. Als we je hadden verteld dat je kleine smalle balkon net zo magisch zou zijn, zou je ons toch niet hebben geloofd?


Video: NOS 70 jaar bevrijding: De meidagen van 1945 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Malagis

  Het belangrijkste is vindingrijkheid

 2. Tezshura

  Goh!!! :)

 3. Flainn

  Nou, ik ben het eens met je zin

 4. Meztijas

  Het hoogste aantal punten wordt behaald.Ik hou van dit idee, ik ben het volledig met je eens.

 5. Elzie

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik bied aan om het te bespreken.

 6. Fitzadam

  Naar mijn mening heb je het mis. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. E -mail me op PM.Schrijf een bericht