Informatie

Hoe geur je je interieur?

Hoe geur je je interieur?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Moe van geuren van gesmolten of muffe kaas in het huis? Eén, we luchten, twee, we parfumeren! En in de familie van huisgeuren bestaan ​​er tal van methoden voor alle profielen en scenario's, waarvan sommige in echte decoratieve elementen veranderen. Wij vertellen u alles, alles wat u hoeft te doen is kiezen.

Parfum met kaarsen

Frankrijk houdt nog meer van kaarsen, decorateurs. Het is omdat ze goddelijk goed ruiken, het hele huis ruiken en de decoratie als een bonus verzorgen! Klein, groot, rond, vierkant, ontwerp, gevormd als dieren of planten, bedrukt of eenvoudig ... bloemrijk, fruitig, houtachtig, kruidig, pittig? Het bestaat in alle parfums en alle kleuren voor verrijk een decor en parfum een ​​interieur. Vooral wanneer ze verlicht zijn, bieden ze een gezellige noot aan elke kamer. Klein nadeel, ze geven echter bij verbranding VOS vrij, deze vluchtige organische stoffen die de luchtwegen kunnen irriteren. Om de blootstelling te beperken, beschouwen we kaarsen met plantaardige was, die minder vervuilend is dan minerale was. De prijs is niet hetzelfde ...

Parfum met interieurgeur

Ja, er zijn interieurgeuren! Net als onze favoriete toiletwateren, ze zijn gemaakt door grote namen en verdampen in een kamer, om geuren kwijt te raken of gewoon een goede kick te geven ... Als de kamer natuurlijk goed is geventileerd. Wees voorzichtig, toch is er parfum en parfum, en zolang als spuit een product in de lucht, vermijden we de niet erg duidelijke chemische formules van de eerste prijzen. In dit geval is het beter om plezier te hebben met een kaars.

Parfum met een diffuser

In de familie van diffusers zijn er objecten die je kunt opnemen, zoals keramische beeldjes, stokjes of kiezelstenen; en echte diffusers om aan te sluiten op een stopcontact, waarin een vloeistof of zakjes worden afgezet. De must? de etherische olie diffuser, vanwege zijn vaak designlook en zijn natuurlijke methode, omdat de oliën zuiver zijn, zonder verborgen ingrediënten of chemicaliën, begiftigd met veel extra eigenschappen ... op voorwaarde dat u eraan herinnert dat etherische oliën verboden zijn tijdens de eerste vijf maanden van de zwangerschap of vóór drie jaar.Parfumeer je interieur met bloemen

Een mooi boeket bloemen is genoeg om een ​​kamer te parfumeren. De vangst? Het kost zijn prijs en verwelkt altijd. Tenzij u zich regelmatig verse bloemen kunt veroorloven of een bijzonder royale tuin heeft, denken wij aan potpourri ! Gedroogde bloemen, kruiden, schors of zelfs etherische oliën: je maakt een zelfgemaakt mengsel of je koopt het al klaar, om in een mooie kom te gieten voor een frisse geur en een extra decoratief effect.

Parfum met zakjes

Kant-en-klaar gekocht of binnen DIY-versie met gedroogde bloemen, de kleine zakjes glijden in kasten, laden of opbergvakken om het interieur te parfumeren. Het voordeel? Ze zijn discreet, gemakkelijk te vernieuwen en niet duur als we kiezen voor de huisversie van onze grootmoeders, op basis van gedroogde lavendel!

Andere methoden om het interieur te ruiken

* Stofzuigerparels of parfums, of hoe je twee vliegen in één klap slaat en een interieur parfumeert tijdens het schoonmaken! * Keuken is de meest natuurlijke interieurgeur die er is! We vermijden de raclette en parfumeren het huis met een pan kokend water gegarneerd met kaneelstokjes, kruidnagel, sinaasappelschil ...

Methoden om te voorkomen dat het interieur geurt

* wierook het geeft een duidelijke geur af bij verbranding, maar het wordt vaak bekritiseerd vanwege zijn effecten op de luchtwegen, vanwege de VOS uitgestoten door verbranding. * Armenië papieren kant, dezelfde topo als voor wierook, omdat het ook brandt. Consumeer met mate, dus niet met kinderen of astmapatiënten. * Geurende sprays bestaan, maar worden vaak uitgekozen voor luchtvervuiling binnenshuis. Ze geven ook VOS af, vanwege hun diffusiemodus die vaak wordt geassocieerd met synthetische geuren.