Tips

Douche of bad: wat te kiezen?

Douche of bad: wat te kiezen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Omdat men op een dag onvermijdelijk de vraag stelt, of men op zoek is naar een huurwoning of een woning om te kopen, heeft elk zijn eisen met betrekking tot de badkamer of de slaapkamer. Hier zijn onze tips om u te helpen een keuze te maken tussen een douche en een bad!

Het dilemma tussen de douche en het bad

Het lukt ons misschien niet om te beslissen omdat we niet tussen de twee kunnen kiezen! De keuze zal kleiner zijn, afhankelijk van de samenstelling van uw gezin, als u jonge kinderen hebt of bent u van plan er een te krijgen? Houd ook rekening met de grootte van de badkamer. Als het klein is, is het misschien logischer om een ​​douche en een dubbele wastafel te installeren. De vraag rijst niet zo heel erg kleine badkamers , waar geen ruimte is om een ​​badkuip te plaatsen, inclusief een hoekbad. Het is duidelijk dat het ideaal is om een ​​badkuip te hebben die onder de douche kan worden gebruikt, dus we zullen de voorkeur geven aan een transparant douchescherm om de ruimte te vergroten.

Douche of bad: uw levensstijl zal u helpen kiezen.

De nadelen van een douche in de badkamer

Als je een ouder bent van jonge kinderen, is het nog steeds erg praktisch om een ​​badkuip te hebben. Kinderen ontspannen graag in bad en spelen met het schuim en hun speelgoed. Zonder een bad is er de mogelijkheid om een ​​klein babybadje onder de douche te plaatsen, maar deze optie is alleen mogelijk tot 3 jaar en als u meerdere kinderen hebt, kunnen ze het bad niet samen nemen. Zelfs zonder ouders te zijn, dromen we allemaal van een ontspannend bad na een moeilijke dag. Zelfs als mensen die een badkuip hebben niet om de 2 dagen een bad nemen, blijft het feit dat ze een badkuip hebben een klein plezier voor de dagen dat men een goed bubbelbad wil nemen!

De voordelen van een douche in de badkamer

De voorkeur geven aan een douche in een badkamer bespaart allereerst ruimte, de badkamer is functioneel en praktisch. Vooral als je in de stad woont en de gemiddelde grootte van een badkamer niet groter is dan 4 tot 5 vierkante meter. We kunnen kiezen voor de grote trend van italiaanse douche voor het strakke ontwerp en de bruikbaarheid. Mobiliteitsniveau, we geven de voorkeur aan de douche boven het bad als we wat ouder worden, dit is een aspect dat niet over het hoofd mag worden gezien. Denk aan de wederverkoop van uw appartement of uw huis, op welk publiek is uw eigendom gericht? Is het een nogal familiedoel of kan het een ouder echtpaar interesseren? Het is duidelijk dat als je het geluk hebt om twee badkamers met douche en bad te hebben, de vraag niet meer opkomt!

De douche is ideaal in een kleine badkamer.

De voordelen van een bad in de badkamer

Als jonge moeder zal ik niet zonder mijn badkuip kunnen. Zwanger, een goed warm bad stelt je in staat om te ontspannen en de weeën een beetje te verzachten voordat je naar de kraam gaat ... Dan je babybaden geven vanaf de 3e / 4e maand omdat hij snel voelt smal in het kleine babybadje. Mijn zoon neemt graag baden en speelt in water en schuim. Hierdoor kan hij na de dag ontspannen en tot rust komen. En voor ouders doet een klein bad van tijd tot tijd ook geen pijn! Afhankelijk van de indeling, de gewenste stijl en het oppervlak van de badkamer, kunt u een rechthoekig basismodel, een ovaal, rond, vrijstaand bad of een hoekbad kiezen. Als je een grote badkamer of een grote master suite hebt, kun je deze in het midden plaatsen om hem te markeren. Idealiter zou de grootte van het bad moeten worden aangepast aan de morfologie van elk gezinslid, zodat iedereen ervan kan genieten.

Het bad is erg leuk als je jonge kinderen hebt ...

De nadelen van een bad in de badkamer

Het grote nadeel van een bad in de badkamer is duidelijk het ruimteverlies, vooral in een kleine badkamer. En als je aan de planeet denkt, kun je het beste niet elke dag een bad nemen. Het is tenslotte een kwestie van onderscheidingsvermogen, beter een klein bad te nemen dan een lange douche! Voor een douche van meer dan 10 minuten verbruiken we bijvoorbeeld evenveel als voor een bad, omdat we het bad nooit tot de rand vullen ... We moeten daarom onze tijd beheren om water te besparen! Dus liever een douche of een bad?


Video: Kinedo DUO. Het bad en douche in één concept (Mei 2022).


Opmerkingen:

 1. Sanford

  Uitmuntend)))))))

 2. Devland

  Het spijt me, ik kan niets helpen, maar het is verzekerd, dat u zal helpen om de juiste beslissing te vinden.

 3. Mosegi

  Ik denk dat je een fout maakt. Laten we dit bespreken. E-mail me op PM, we praten.

 4. Shakaran

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. We zullen het bespreken. Schrijf in PM, we zullen praten.Schrijf een bericht