Opmerkingen

Getinte was

Getinte was


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het ideaal is om deze was te bereiden in plastic flessen in de lengte in tweeën gesneden. Zodra je achtergrond is voorbereid, passeer je de getinte was met een grote borstel en verfijn je je afwerking (doek, borstel, kam, handschoen ...). Werk altijd in kleine gebieden, overlappend met de vorige. Laat twee tot vier dagen drogen, afhankelijk van de temperatuur. Je kunt dan een laag vernis toevoegen of gewoon een zachte doek passeren die een aangename satijnen afwerking geeft. De wax brengt zowel de achtergrondverf als de reliëfs naar voren. Kies voor een satijnen verf en als u een minder rustieke afwerking wilt, werk dan op een soepele en goed voorbereide achtergrond. Integendeel, het kan voordelig zijn, met name in de basis, om een ​​zeer bewerkte ondersteuning met gips en spatel te bereiden. Het bovenste gedeelte heeft een "wijdere" afwerking en u scheidt de twee afwerkingen met een kleine fries.

GOED OM TE WETEN

Als de kinderen hun handen vol chocolade over je mooie getinte was laten lopen ... geen razernij: maak schoon met lauw zeepwater, spoel af en doe een grote bijwerking met de was door hetzelfde gebaar te vinden. Gebruik een speciale vernis om je meesterwerk lang te beschermen. Knowhow - woondecoraties © La maison rustique - éditions Flammarion, 2006Opmerkingen:

 1. Banbhan

  Ik ben er zeker van, wat het al is besproken, gebruik zoeken op een forum.

 2. Wordsworth

  Wonderfully, very entertaining review

 3. Humam

  Uw mening is nuttig

 4. Mike

  Do you have migraines today?

 5. JoJosho

  Ik stel voor dat je de site ziet, met een groot aantal artikelen over het onderwerp dat je interesseert.Schrijf een bericht