Tips

Hoe uw plastic tuinmeubelen schoon te maken?

Hoe uw plastic tuinmeubelen schoon te maken?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Reinig uw plastic tuinmeubilair zonder het aan te vallenOm slecht gekleurd plastic tuinmeubilair effectief te reinigen, moeten zeepsop en witte azijn voldoende zijn!  

Als de vlekken op uw tuinmeubilair oppervlakkig zijn, gebruikt u gewoon een mengsel van zeepwater en witte azijn. Goedkoop, dit zelfgemaakte preparaat heeft het voordeel dat het het plastic van uw buitenmeubels niet aantast. Zo voorkomt u teleurstellingen die te maken hebben met het gebruik van corrosievere producten die het oppervlak kunnen veranderen. Gebruik voor een zachte reiniging een niet-schurende spons: deze garandeert dat u de coating van uw huid niet krast plastic tuinmeubelen . Ligstoelen, tuintafels en andere outdoor fauteuils behouden dus al hun uitstekende, schoonmaak na reiniging. Spoel uw tuinmeubels grondig nadat u alle vlekken hebt verwijderd. Kleine tip: laat ze niet in de open lucht drogen, maar gebruik een badstofhanddoek. Deze methode vermijdt het verschijnen van sporen, gekoppeld aan het druppelen van waterdruppels op het plastic.

Vuile tuinmeubels: op jacht naar ingelegde vlekkenHet voordeel van plastic meubels is dat geen enkele vlek u moet weerstaan!  

Voor grote kwaden, de geweldige remedies! Als uw tuinmeubilair erg vuil is, moet u de vlekken in het plastic verwijderen om krachtigere schoonmaakproducten te gebruiken. Huishoudelijke alcohol of bakpoeder verdund met heet water blinkt uit in de kunst van het herstellen van glans op plastic tuinmeubelen. Het kan echter zijn dat het resultaat ondanks uw inspanningen niet aan uw verwachtingen voldoet. Maar geen opstandige plek kan je oneindig weerstaan! Neem je geheime wapen: de ovenreiniger. Begin voorzichtig door een kleine hoeveelheid product op een beperkt gebied te spuiten, om ervoor te zorgen dat het proces de kleur van het plastic niet verandert. Vooral goedkoop tuinmeubilair heeft een vervelende neiging tot verkleuren! Reinigen stript niet ...

Het speciale geval van witte tuinmeubelenPas goed op uw witte tuinmeubelen!  

In termen van decoratie, werkt de magie van wit in alle omstandigheden. Tuinmeubilair is geen uitzondering op de regel. Maar elke medaille heeft zijn keerzijde: nobele kleur bij uitstek, wit is ook kwetsbaar! Blootgesteld aan externe agressies, krijgt het geleidelijk een gele of grijze tint. Geef het een specifiek onderhoud om het in de loop van de jaren intact te houden. Een doek gedrenkt in waterstofperoxide is de ideale bondgenoot om de glans van uw witte plastic tuinmeubelen nieuw leven in te blazen. Zo schoongemaakt, zal het helder schijnen!

Poets je tuinmeubelen: een preventieve tip!Beter te beschermen dan schoon te maken! Een beetje bijenwas en voila!  

Reinigen is goed, beschermen is beter! Het waxen van uw plastic tuinmeubelen is een slimme manier om het tegen vuil te beschermen. Bijenwas is een uitstekende beschermende film en fungeert als een natuurlijke barrière tegen vervuiling. Breng het in een uniforme laag aan met een zachte doek. Deze methode beschermt het plastic permanent tegen vlekken die vast komen te zitten. Het schoonmaken van uw tuinmeubelen wordt alleen maar eenvoudiger! Neem na zoveel moeite een welverdiende pauze door een paar uur in de zon op uw loungestoel te zonnebaden. Niemand zal je de schuld geven!


Video: Verbleekte tuinstoelen weer op kleur en glans (Augustus 2022).