Anders

8 decorideeën om de komst van de lente te vieren

8 decorideeën om de komst van de lente te vieren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Officieel wordt de lente aangekondigd voor 20 maart. Maar omdat noch de natuur, noch onze decoratieve verlangens de vereisten van kalenders gehoorzamen, verhindert niets ons nu de lente te brengen! Met een paar planten, mooie accessoires en veel energie komt de lente het huis binnen voor ons grootste plezier!

Lucht, lichter, schoon

Om te beginnen is het tijd om naar een grote voorjaarsschoonmaak te gaan, die evenveel moreel goed doet als thuis. Dus we stropen onze mouwen op, we openen de ramen wijd om de energie te laten circuleren en we kammen elk stuk met een fijne kam om op te ruimen, schoon te maken en te stofzuigen. Doel: een frisse wind in huis blazen om weer op gezonde basis te vertrekken! 5 ideeën voor effectieve veerreiniging

© Ikea Als een dol verlangen naar lichtheid ...

Winter in de kast zetten

Een fundamentele stap in de lente schoonmaak, sorteren is noodzakelijk bij elke verandering van seizoen om niet te worden overweldigd door onnodige objecten. Dus we gooien, we geven, we verkopen, we plaatsen in de kelder of we stoppen achter in de kasten alles wat niet mooi, nuttig of rustgevend is. Regelmatig beoefend, wordt deze ontsierende activiteit sneller en sneller en meer en meer bevredigend ... Een echt decoratief schema! 5 tips voor het sorteren

© La Redoute Tot volgend jaar!

Bloei het huis met bollen

Nu het huis perfect is, brengen we in het voorjaar door het maken van prachtige composities met hyacint, muscaris, narcissen en tulpenbollen. Een paar gerecyclede glazen containers, aarde, bollen in potten en in een paar minuten is dit een echte kleine binnentuin die uit de grond komt!

© En Filigrane Hoe maak je een vaas met voorjaarsbollen?

Familie zaait

Om de jongsten kennis te laten maken met het plezier van tuinieren, beginnen we allemaal aan een zaaiactiviteit. In een grote doos eieren leggen we aarde en zaden, we geven water, we plaatsen in het licht voor een goed zichtbaar raam en we wachten geduldig om het wonder van de natuur te zien ontwaken.

© Ikea Het is de lente zaaitijd!

Varieer met de smaken

Aan tafel geven we de voorkeur aan witte gerechten en lichte tinten en herontdekken we geluk met lente-recepten ... Het is tijd om seizoensfruit en groenten in te slaan met prachtige kleurrijke salades, gegrild vlees en vitaminesmoothies!

© Ikea Asperges en pesto burrata, het recept voor de lente

Wissel beddengoed

In de slaapkamer maken de wollen dekens en de nepbontdekens plaats voor een bloemig beddengoed in pasteltinten. Met een kussenmist met oranjebloesem en een nieuwe groene plant op het nachtkastje, zal de terugkeer van zonnige dagen niet langer een droom zijn ... Ik wil planten in mijn kamer!

© LinvogesEen droom van een bloementuin ...

Geur het huis met een bloemenkaars

Om echt in het voorjaar te voelen, zorgen we voor de details met een geurkaars gekozen voor zijn lichte en bloemige geur: fresia, roos, mimosa, munt, basilicum, jasmijn ... Zelfs met je ogen dicht, is het huis in de lente!

© Carnet Prune Zuiverende kaars of poederachtige braam?

Kweek aardbeien op de vensterbank

Tot slot, om de komst van de zomer voor te bereiden, moet je in maart aardbeien in je boomgaard planten, maar ook op je balkon of op je vensterbank. Deze keer is de winter zeker achter de rug!

© Filigraan Ik wil aardbeien op mijn raam!Opmerkingen:

  1. Chicha

    het zeer nuttige stuk

  2. Rangy

    Ja ... we zijn te ver van dit ...

  3. Galantyne

    Ik ben het helemaal met je eens. Ik denk dat dit een heel goed idee is. Ik ben het helemaal eens met jou.Schrijf een bericht