Opmerkingen

Hoe ontwerp je een warme woonkamer?

Hoe ontwerp je een warme woonkamer?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om een ​​warme woonkamer te ontwerpen, is het niet voldoende om mooie meubels en mooie decoratie te kopen: het is ook noodzakelijk om te denken aan parameters zoals helderheid, opslag of zelfs de indeling van de kamer.

Laat natuurlijk licht binnen© Lapeyre Laat het duidelijk zijn: om een ​​woonkamer warm en aangenaam te laten wonen, is het noodzakelijk dat deze helder is. Inderdaad, dagelijks licht heeft een echte impact op het lichaam, en vooral op het moreel. Dus naast het investeren in verlichtingsarmaturen om de donkerste delen van uw woonkamer te verlichten, wordt het sterk aanbevolen dat u de hele dag door natuurlijk licht binnenlaat. Om dit te doen, niets als erkers, openslaande ramen en XXL-ramen die welkome lichtopeningen naar buiten creëren en voor maximaal natuurlijk licht zorgen. En om dit licht in een huis te verspreiden, kan het ook verstandig zijn om te installeren luifels of glazen scheidingswanden in uw woonkamer: hierdoor kan het worden gescheiden van andere kamers zonder de voortgang van het licht in het huis te stoppen.

Laat de kamer ademen (letterlijk)© Lapeyre Om ervoor te zorgen dat uw woonkamer welzijn ademt en bevorderlijk is voor ontspanning, is het essentieel om hem ook te laten ademen! Inderdaad, de woonkamer is een kamer waarin iedereen veel tijd doorbrengt, dus het is essentieel om vernieuw de lucht regelmatig zodat het niet besmet en verzadigd is met koolstofdioxide - vooral in moderne woningen steeds beter geïsoleerd. De sleutels tot een goed geventileerde woonkamer zijn natuurlijk goede ventilatie, zonder te vergeten de ramen minstens 15 minuten per dag te openen!

Laat de kamer ademen (figuurlijk)© Lapeyre Denkt u dat om uw woonkamer aangenaam te laten wonen, u de decoratieve elementen en het meubilair moet vermenigvuldigen om het te vullen en karakter te geven? Let op: hoe meer een woonkamer wordt geladen, hoe meer het oog in alle richtingen wordt getrokken ... wat erg vermoeiend is! Daarom is het raadzaam om niet meer dan 3 sterke elementen in een woonkamer te hebben, en omrangschik deze kamer volgens zijn grootte en je echte behoeften in plaats van verschillende objecten te verzamelen die niet noodzakelijkerwijs met elkaar trouwen, en die een overbelaste atmosfeer zullen creëren die je onbewust zal wegen.

Denk aan "opslag"© Lapeyre Zodat uw woonkamer rijmt op rustgevend en ontspanning, moet een laatste detail niet over het hoofd worden gezien: opslag! Het is inderdaad moeilijk om te ontspannen in een puinhoop waar voortdurend tientallen objecten (kleding, schoenen, tijdschriften, enz.) Worden gesleept die het oog vervuilen. Om te voorkomen dat je verblijf onnodig wordt, opslagruimte Lapeyre (kasten, planken, etc.) zijn duidelijk belangrijke bondgenoten, of ze nu zichtbaar of verborgen zijn. En voor kleine ruimtes is het zelfs mogelijk om extra opslagruimte toe te voegen, bijvoorbeeld door kasten onder de trap te installeren om de ruimte zo goed mogelijk te optimaliseren of door te vertrouwen op de geïntegreerde opslagruimtes die van vloer tot plafond gaan!Opmerkingen:

 1. Arashibar

  Slechts één God weet het!

 2. Elpenor

  Het spijt me dat ik tussenbeide kom, maar je kon niet een beetje meer informatie geven.

 3. Garafeld

  Ik feliciteer je, de eenvoudig uitstekende gedachte heeft je bezocht

 4. Tuzilkree

  Nuttige gedachteSchrijf een bericht