Behulpzaam

Al onze ideeën voor een show in industriële stijl in fabrieksstijl!

Al onze ideeën voor een show in industriële stijl in fabrieksstijl!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Droom je van een industrieel loft-interieur? Voor een lounge met een nieuw uiterlijk in de fabriek hebben we alle essentiële elementen van de fabrieksstijl geselecteerd. Vintage, industrieel, eigentijds, metaal en ruw hout of gepatineerd leer: met een op maat gemaakt decor van vloer tot plafond verandert de woonkamer in een ontwerper ... maar gezellige leefruimte!

Een industriële metalen ophangingDe metalen hanglamp, een vlaggenschip in fabrieksstijl, zet de toon voor de woonkamer. In plaats van een zwarte of metalen kleur, mogelijk vintage of roestig effect, voegt het een industrieel tintje toe aan de inrichting van de kamer. Het geheim? Een zichtbare lamp, perfect boven een eetkamer- of woonkamertafel. En bij afwezigheid van ophanging, kale lampen aan het einde van hun zwarte kabel, alleen of in ophoping!

Een houten salontafel op wielenWat betreft de salontafel, de fabrieksgeest zet alles op massief, ruw hout verrijkt met metalen afwerkingen. Het extra ding? De zwenkwielen, in de fabriekswagens met wielen onder een high-end tafel voor puristen, eersteklas zwenkwielen onder gestapelde pallets voor kleine budgetten. In alle gevallen moet de industriële herstelgeest heersen. Perfect voor een loftsfeer in New York!

Een gepatineerde leren bankDe koning van de industriële lounge is hem, een gepatineerde leren bank alsof hij na jaren gebruik het kantoor uitkwam. De kampioen De Chesterfield-bank waarvan de kapitelen perfect de patina behouden, symbolisch voor de fabrieksstijl. Anders heeft elke vintage leren bank een klein effect, op voorwaarde dat deze fawn, bruin of zwart is.

Een fabrieksmuurklokMist er iets in de kamer om een ​​industrieel decor te perfectioneren? We hangen een metalen slinger op, een die de arbeiders uit de hoek van het oog keken om het tijdstip van vertrek uit de fabriek te bekijken. Sommige zijn nog steeds op rommelmarkten, hoewel steeds populairder ... maar veel merken bieden herziene versies om aan elke show aan te passen!

Een metalen plank in fabrieksstijlPerfect voor het hosten van boeken, snuisterijen en andere decoraties, de metalen planken roepen de fabriek en de industrie op. HET stuk om de fabrieksstijl te verfijnen. Vooral omdat de dunne hoeveelheden en de afwezigheid van een achtergrond ze licht en gemakkelijk te integreren meubels maken, in zwart voor een echte loftsfeer. Plan B? We vervangen de planken door fabriekskluisjes!

Een vloerkleed voor dierenVreemd maar waar, het meest essentiële tapijt voor een woonkamer in loft-stijl is niemand minder dan een dierenhuid ... Omdat het herstel en reizen oproept, op beton of metaal snijdt en perfect past bij hout! Geitenhuid, koeien- of zebrahuid, alles is mogelijk, zolang de huid maar vintage is.

Een design tafellampZoals altijd met de fabriekszin, is recycling in het nieuws. Voor de gezellige sfeer van de leeshoek en voor de industriële uitstraling van de woonkamer zijn er studiolampen, fabrieksprojectoren of designlampen van industriële geest: metaalachtig, donker van kleur, imposant en / of gearticuleerd. Zo mooi als praktisch, ze zijn perfect naast de leren bank!

Een metalen stoelDe metalen stoel is een nietje van de industriële loftstijl en de fabrieksgeest. Afhankelijk van de configuratie van de woonkamer, kan deze in de kantoorhoek, voor de eetkamertafel glijden of de gepatineerde lederen banken aanvullen ... Een veelzijdige stoel met een ontwerp rechtstreeks uit de fabriek!