Tips

Kom je in de verleiding om restaurantchef te worden?

Kom je in de verleiding om restaurantchef te worden?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gepassioneerd door koken, gek op lekker eten, een liefhebber van uitdaging: het nieuwe Ikea-concept is voor jou gemaakt! Een kortstondig restaurant, in het hart van Parijs, waar fijnproevers de kans krijgen om een ​​avond chef-kok van hun restaurant te worden.

Hoe komt de droom om chef-kok te worden uit?

Van 7 tot 25 juni 2016 opent Ikea rue de Turbigo in Parijs, een restaurant waarmee je een avond chef-kok van deze plek kunt worden.

Selectie van chef-kok: hoe werkt het?

Als je het avontuur wilt proberen en je feeën van de keuken ten dienste van anderen wilt stellen, moet je een aanvraag online indienen tussen 13 en 25 mei. 24 beginnende koks worden door internetgebruikers geselecteerd en gestemd om tot de 15 bevoorrechte leden van het Krogen restaurantavontuur te behoren. De kers op de taart: de gelukkigen kunnen een professionele keukenbrigade leiden om hun dienst te verrichten.

We bewaren de houten kratten om de aardappelen in te bewaren

Wat eten we

Elke amateur-chef biedt zijn menu aan 30 gasten aan, die hun zitplaatsen online hebben kunnen reserveren. Alle maaltijden zullen daarom uniek zijn en een ingrediënt van onze favoriete Zweedse supermarkt gebruiken. De spanning blijft behouden tot het einde, omdat geen enkele gast weet door wie en wat zijn maaltijd zal vormen (voorgerecht + hoofdgerecht + dessert).

De trolley: perfect om alles bij de hand te hebben tijdens de maaltijd

Een unieke en charitatieve eetervaring

Om deel te nemen aan de Krogen-ervaring: durf de chef te worden waar je altijd al van gedroomd hebt of een uitzonderlijke gast te worden. Als klant kost de maaltijd slechts € 10 (reserveer hier uw maaltijd): laten we gaan! Alle opbrengsten van deze ervaring zullen worden geschonken aan Secours populaire français, des te meer reden om deze kans niet te missen.

Glazen potten en bakken om groenten vers te houden Niet langer aarzelen, je moet voor of achter de kachels gaan. Je hebt 3 weken om deel te nemen aan het avontuur van dit kortstondige restaurant.Opmerkingen:

 1. Gualterio

  Natuurlijk, het spijt me, dit past helemaal niet bij mij. Bedankt voor de hulp.

 2. Honovi

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik kan mijn positie verdedigen.

 3. Cachamwri

  Deze enige conditionaliteit

 4. Laochailan

  Bravo, I think this is a brilliant ideaSchrijf een bericht